על דלת דירתו רשום ג'וש אוסטרובסקי, אבל אמריקה, כולל לא מעט סלבס (קייטי פרי וסנופ דוג, למשל), מכירה אותו בשם שהפך למותג - Fat Jew.
הגברבר השמן וגבה הקומה (מטר תשעים), יליד מנהטן, סולק משני קולג'ים לפני שהסתנן, כדבריו, לקולג' קהילתי, שם בעיקר "הסתובבתי עם איטלקים שמעולם לא פגשו קודם לכן יהודי", כדבריו. בדרך לתואר הוא גילה שלהיות הכי-ההיפך מפוליטיקלי קורקט עובד לו.
על הדרך אסף את שיער ראשו לצמה ארוכה שיוצאת ממרכז ראשו, הטביע קעקועים בגופו ולא נפרד משרשרת "חי" מזהב שמשתלשלת על חזהו כיהודי גאה לכל דבר.
מכאן ועד הפיכתו לאייקון אינטרנטי הדרך לא הייתה כל כך ארוכה. אוסטרובסקי אסף למעלה מ-5 מיליון עוקבים באינסטגרם, ומאות-אלפים עוקבים אחריו בטוויטר.
מה שתמצאו אצלו זה צילומים פרועים ומצחיקים על סקס, סמים ורוקנ'רול, ללא גבולות, בעיקר בכיכובו. ירידות על משפחת קרדשיאן או בריטני ספירס הן חלק מהקונספט.
ג'וש אוסטרובסקי בצילום דוגמנות; שימו לב לכרס הנשפכת, סמלו המסחרי
נו, ומרוויחים מזה? כמו ששואלת אמו (המופיעה פה ושם בפוסטים שלו).
ועוד איך. מותגים אמריקניים שילמו לו השנה מאות-אלפי דולר על איזכורים שלהם בפוסטים של היהודי השמן. ליתר דיוק, יש לו תעריף: מחיר איזכור אחד באינסטגרם הוא 6,000 דולר. "יכולתי להרוויח הרבה יותר, אבל אני מתעקש על חופש יצירתי מלא", הוא מסביר לאמו.
בסבתא שלו ג'וש השתמש בקמפיין של מותג הבירה Bud Light: הסבתא היהודייה נגררה למסיבת הוללים ניו יורקית ונדרשה לקעקע חבר של נכדה שרבץ בתוך אמבטיה מדושן בבירות.
עכשיו, לראשונה, מגיח היהודי השמן מתחומי האינטרנט: הוא חתם חוזה דוגמנות (ברצינות!) עם אותה סוכנות שמעסיקה של בר רפאלי שלנו... הוציא ספר פריקי בשם "כסף, פיצה, כבוד"... החל להגיש תכנית רדיו בניו יורק... דן עם "קומדי סנטרל" על תסריט שכתב... מונה לפרזנטור של שירות משלוחי אוכל בניו יורק... ובקרוב הוא יחנוך מותג יין.
נו, ומה יהיה איתך בסוף? מנדנדת לו סבתו.
"אני מקווה להפוך לכל כך מפורסם עד שזה יהיה לא נעים... אחר כך אני אסבול מבעיית סמים חריפה ואצא מכלל שליטה כשאני מקיף את עצמי באנשים שרק רוצים לנצל אותי, וארחיק ממני את האנשים שבאמת אוהבים אותי ודואגים לי".
לזה ייקרא ילד יהודי מוצלח.
צילומים: אינסטגרם / ויקיפדיה
הוסף תגובה חדשה