בראין מילר בבית החולים, ולאחר שהתאושש והשתחרר (בתצלום למטה מימין)
בריאן מילר (41) הוכרז כבר כמת על שולחן הניתוחים ב-Mayo Clinic שבאוהיו, לשם הובהל לאחר שעבר התקף לב קשה.
ליבו עצר מלכת למשך 45 דקות. אבל הרופאים המשיכו בכל זאת לבצע פעולות החייאה והצליחו להחזיר את ליבו לפעום.
כשמילר פקח את עיניו הייתה בפיו בשורה גדולה, שהממה את הרופאים והאחיות שסבבו אותו: "יש עולם אחרי המוות, זכיתי לביקור בגן עדן".
"הוא בבירור לא היה איתנו במשך 45 דקות", העיד אחד הרופאים שטיפלו בו. "ליבו נכנס להפרעת קצב קטלנית ולא היה מסוגל לשאוב דם".
מאז שהשתחרר מבית החולים, מפיץ מילר את הבשורה: "הלכתי כאילו בכוח עליון בדרך שמיימית מרופדת פרחים לעבר מקור אור גדול... לפתע הופיעה חמותי, קיי, שנפטרה שבוע לפני ההתקף שלי. היא נראתה צעירה, יפה ומאושרת...היא תפסה לי את היד ואמרה: 'בראין, עדיין לא הגיע הזמן שלך, אתה לא צריך להיות כאן. אנחנו צריכים לקחת אותך חזרה הביתה, כי יש לך עוד דברים להספיק לעשות'".
בדרך חזרה לחיים, ליווה את מילר חמו, ג'ק, כבר ותיק בעולם המוות, לאחר שנפטר לפני מספר שנים. "הוא נופף אליי וחייך, אמר לי ללכת הביתה וליווה אותי כל הדרך חזרה בשביל הפרחים".
לדברי הרופאים, זה כמעט נס רפואי שלא רק שליבו של מילר חזר לעבוד, אלא שהגבר עב הבשר יצא מהמקרה ללא כל נזק מוחי והתאושש במהירות. בשבוע שעבר הוא עזב את בית החולים.
"מעכשיו אני מאמין בחיים אחרי המוות", סיכם מילר, שהעיד על עצמו שלא היה מעולם אדם דתי, "ואני אשכנע אנשים להאמין בזה. זה יעזור לכל אדם להתמודד עם המוות באופן חיובי יותר".
צפו בכתבת טלוויזיה מקומית מאוהיו על המקרה ועל האיש:
ראש ראש קרטל הסמים הגדול ביותר בעולם נתפס במזטלן... סוכני הרשות האמריקנית למלחמה בסמים פשטו עם שחר על בית הדירות בעיר הולדתו, שבו השתכן ברון הסמים הבינלאומי שהונו מוערך במיליארד דולר
למוסף ישראלים באמריקה - ישראלים בחדשות, בחברה ובפוליטיקה, בהיי-טק ובפילנטרופיה
עשו לנו like בעמוד הפייסבוק ותתעדכנו כל יום צילומי מסך ווידאו: NewsAttackNow / יו טיוב
סוחרי הנשק הישראלים ששברו את האמברגו על איראן כבר נתפסו בארה"ב (ואחד מהם אפילו ישב בכלא)... אביחי ויינשטיין ואלי (לייב) כהן מואשמים ע"י המשרד לביטחון המולדת בארה"ב שבפעם הרביעית ב-22 שנה הפרו את אמברגו הנשק הבינלאומי
לכל הסיפורים החמים מאמריקה
למוסף סגנון חיים - בריאות, מחקרים חדשים שימושיים, תזונה ודיאטה, צרכנות, יחסים, רוחניות, הורות ועוד
לעמוד הראשי - כל הכתבות החדשות
הוסף תגובה חדשה